Maarsseveense plassen – Utrecht (4,8 KM)

Noordelijk van Utrecht liggen de Maarsseveense plassen. Een mooie hardlooproute midden in de bossen en heerlijk ontspannen aan het water. Ga hier het liefst vroeg in de ochtend of laat op de middag heen, anders ben je hier zeker niet de enige!

Dit is een heerlijke ontspannen hardlooproute van +/- 5 KM. Het fietspad om de Maarsseveense plassen begint in Maarssen, buigt om de plas heen waar je langs, het prachtig bebost en door water omsingeld Tienhoven loopt.

Over de Hardlooproute

  • Je kan deze route aan de Maarsseveense of Tienhoven kant starten. Deze route start vanuit¬†Strandbad Maarsseveense plassen.
  • Loop links, met de klok mee om het water. Na een paar honderd meter buig je al naar rechts om langs de eerste korte zijde van de route te lopen.
  • Loop door tot het eind, je kan hier alleen naar rechts. Je loopt nu met de plassen van Tienhoven aan je linkerkant en de Maarsseveense plassen op rechts.
  • Loop helemaal door tot het einde van de plas, buig af naar rechts om langs de andere korte zijde weer naar rechts te buigen om het laatste lange stuk uit te lopen.
  • Na een kleine 1,5 km sta je wederom voor de hoofdingang van het Strandbad waar je eerder gestart bent.

Waar ligt deze hardlooproute?

Herenweg 53
3602 AN Maarssen

Goede parkeergelegenheid voor fietsers en auto’s. Ook bereikbaar met Bus 13 vanuit Utrecht centraal.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *