Park Transwijk in Utrecht (Ronde 1,9 KM)

Een mooie korte hardloop ronde door Park Transwijk in Utrecht. Deze route is lekker afwisselend met veel water, groen en zelfs dieren (achter hek wel te verstaan). Mooie stadse ronde om een aantal keer te herhalen.

Mooie hardlooproute door het Stadspark Transwijk in Utrecht. Wil jij jouw run nog langer maken (5KM) Combineer deze ronde dan met de route langs de kanaalweg. Zie de plattegrond van dit park in de foto’s hieronder!

Hardlooproute stap voor stap

  • Ik begin deze route te rennen aan de Oost-ingang naast het Skatepark en sla rechts af met de dierenboerderij aan je linkerhand.
  • Loop door over het wandelpad, de heuvel met bankjes op en volg het pad met de bocht mee naar links (tussen de oude berkenbomen door zoals je in de video ziet).
  • Bij de waterplas sla je rechts af en loop je helemaal door tot het einde van het park. Aan het eind sla je links af. (Een klein stukje fietspad of anders onverhard terug op het meest buitenste wandelpad van het park.) 
  • Loop dit pad helemaal uit en volg het tot je weer aan het eind van het park bent. Sla linksaf het slingerpad in, je komt nu op het laatste rechte stuk uit tot je weer terug bent.

Waar in Utrecht vind je deze route?

Je kan naar de Koeriersterlaan navigeren. Parkeren is hier niet heel makkelijk dus fietsen is beter!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *