Makkelijk recept voor een lekkere vissoep

Met dit recept maak je in een handomdraai een overheerlijke italiaanse vissoep. Het leuke is dat je deze vissoep elke keer net wat anders kunt maken door de samenstelling van het type vis aan te passen in het recept.

Benieuwd naar dit italiaanse soepje? Lees snel meer!

Benieuwd naar het recept?

  • Voor 2 personen
  • Bereidingstijd: 20 minuten


    Overige benodigdheden:

  • Pan


    Welke boodschappen heb je nodig?

  • 2 teentjes knoflook
  • 1 courgette
  • 1 rode & 1 gele paprika
  • 1 prei
  • 1 ui
  • 1 ml droge witte wijn
  • 2 groentebouillonblokjes
  • 2 pakjes tomatenblokjes (390 gram)
  • 150 gram zalmfilet
  • 100 gram mosselen
  • 150 gram garnalen
  • 4 el olijfolie
  • Flinke snuf peper


    Hoe dit recept te maken?

  • Snipper de ui, snijd de courgette, prei en paprika in kleine blokjes.
  • Fruit de knoflook in de olie en roer de ui, courgette, prei en paprika erdoor en bak nog enkele minuten mee.
  • Schenk de witte wijn erbij.
  • Voeg de tomatenblokjes, de bouillonblokjes en 1 liter water toe aan de pan. Laat het geheel 10 minuten zachtjes koken.
  • Voeg daarna de zalm, mosselen en garnalen toe en kook deze in 5 minuten mee.
  • Breng de soep tot slot op smaak met een flinke snuf peper.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *