Zomerse Couscoussalade

Dit simpele en gezonde gerecht met olijven en verse groentes past perfect bij een zomerse avond. Deze heerlijke couscoussalade is gevuld met paprika, ui, tomaten en spinazie van Plattelandswinkel ‘De Achterdijk’. Supersnel in 10 minuten een verantwoorde en bovenal een super lekker frisse maaltijd op tafel!

Benieuwd naar het recept?

  • Voor 2 personen
  • 10 minuten bereidingstijd


    Welke boodschappen heb je nodig?

  • Couscous
  • Feta
  • 200 gram verse spinazie
  • Zongedroogde tomaten
  • 2 trostomaten
  • 1 rode paprika
  • 1 rode ui
  • 1 hand zwarte olijven
  • 1 citroen
  • Peper
  • Olijfolie

Hoe dit recept te maken?

  • Bereid de couscous volgens de aanwijzigingen op de verpakking.
  • Snijd ondertussen de paprika, rode ui, olijven, feta en tomaat in stukjes.
  • Bak de spinazie in de pan totdat deze geslonken is.
  • Roer de couscous los met een lepel of vork en breng op smaak met peper, citroensap en olijfolie.
  • Voeg de spinazie, paprika, ui, olijven, tomaten en feta toe aan de couscous.
  • Tip: serveer de couscous met naanbrood of stokbrood.

Enjoy!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *